Jezive scene stižu iz Jagodine: Muškarac upao maskiran u stan baki (82) i sekirom je iskasapio

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 19:47

Jezive scene stižu iz Jagodine: Muškarac upao maskiran u stan baki (82) i sekirom je iskasapio

Neposredno pre toga pila kafu sa komšinicama.

Maskirani napadač sa kapuljačom na glavi upao je u stan G. A. (82) iz Jagodine, sekirom joj naneo povrede po glavi i licu i udarao je pesnicama.

Nesrećna žena, koja je sudija u penziji, rvala se sa napadačem, koji je bio veoma sitne građe, uspela da mu otme sekiricu, nakon čega je napadač pobegao.

Ona je neposredno pred ovaj događaj u svom stanu pila kafu i doručkovala sa komšinicama. Čim su one otišle, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadač je pozvonio. Pomislivši da joj komšinica vraća tanjir, ona je otvorila vrata.

Maskirana osoba ju je gurnula i počela da je napada. Bio je to prvi put da nije pogledala kroz špijunku na svojim blindiranim vratima.

Nesrećna žena hitno je prebačena u ćuprijsku bolnicu, gde su joj ušili rane, a lekari će obaviti i snimanje da bi se videlo da li ima unutrašnje povrede.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.