Krunić: Vojvodina neće pobediti u Jagodini

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Sep.2011, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić: Vojvodina neće pobediti u Jagodini

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je da poštuje ekipu Vojvodine, ali je rekao da očekuje pobedu svoje ekipe u subotu u šestom kolu Super lige.

U subotu igramo veoma važnu utakmicu, Vojvodina je dobra ekipa i biće nam teško, ali iz Jagodine neće lako odneti bodove – rekao je Krunić na konferenciji za novinare.
On je ocenio da Jagodina igra dobro, što je pokazala i u prethodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << utakmicama protiv Partizana i Rada.
Bodovi su nam neophodni iz svake utakmice, pre svega što smo mnogo bodova izgubili u prvim kolima ovog dela prvenstva – rekao je Krunić.
On je istakao da ima problema sa povredama igrača, ali očekuje oporavak Milutina Ivanovića i izrazio nadu da će ipak „izaći na teren sa najboljim timom”. Utakmica se igra od 16 sati na Gradskom stadionu pod Đurđevim brdom.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina neće odneti bodove iz Jagodine

Izvor: RTS, 22.Sep.2011

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je da poštuje ekipu Vojvodine, ali je rekao da očekuje pobedu svoje ekipe u subotu u šestom kolu Superlige..."U subotu igramo veoma važnu utakmicu, Vojvodina je dobra ekipa i biće nam teško, ali iz Jagodine neće lako odneti bodove", rekao je Krunić...

Nastavak na RTS...

Krunić: Vojvodina neće pobediti u Jagodini

Izvor: Utakmica.rs, 22.Sep.2011

Zurnal.rs: Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je da poštuje ekipu Vojvodine, ali je rekao da očekuje pobedu svoje ekipe u subotu u šestom kolu Super lige. – U subotu igramo veoma važnu utakmicu, Vojvodina je dobra ekipa i biće nam teško, ali iz Jagodine neće lako odneti..

Nastavak na Utakmica.rs...

Stanojević: Nastavljamo seriju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2011, 13:56

BEOGRAD -..Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da crno beli protiv Rada uvek igraju teške i neizvesne utakmice, ali da očekuje nastavak pobedničke serije..."Pobedama u poslednje vreme smo popravili raspoloženje u timu i spremno dočekujemo utakmicu protiv Rada. Ti dueli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.