Izvor: CrnaHronika.rs, 16.Jul.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR KOD JAGODINE: Mladići ubijeni i spaljeni u audiju!

JAGODINA – Ovakav zločin Jagodina ne pamti!Zapaljeni automobil, za koji je utvrđeno da je „audi“, s dva ugljenisana tela nađen je juče oko 8.30 na poljskom putu u selu Ratković u opštini Rekovac!
Policija veruje da su u automobilu zapaljena dvojica mladića, ali budući da je plamen uništio sve dokaze i da je identifikacija žrtava gotovo nemoguća, imena još nisu saopštena. Ipak, Kurir nezvanično saznaje da je jedan od nastradalih Srđan T., koji već godinama živi u Švajcarskoj, a čiji rođaci žive u selu nedaleko od Jagodine!
Došao na odmor
Policija još nije precizno rekonstruisala poslednje sate života dvojice mladića, ali pretpostavlja se da je motiv njihovog ubistva pljačka!
- Srđan je došao u Srbiju na odmor, a u nedelju uveče s prijateljima je bio u Kragujevcu. Tad je poslednji put viđen. Dvojica nastradalih mladića su se posle provoda u Kragujevcu najverovatnije našla s trećom osobom kako bi se Srđanov prijatelj dogovorio o kupovini automobila. Srđan je, prema našim saznanjima, samo trebalo da preveze prijatelja i „prodavca“ do mesta gde je bio parkiran taj auto – kaže naš izvor.
Ipak, izgleda da su mladići neoprezno uleteli u zamku svirepog ubice!
- Ubica im je u jednom trenutku naredio da skrenu s glavnog puta. Uzeo im je novac, a onda ih hladnokrvno ubio i zapalio „audi“ – kaže on. Meštani sela Ratković užasnuti su onim što se desilo na potezu zvanom Sarinac, odnosno na Sarinačkom putu. U tom delu sela uglavnom su njive i postoji tek poneka kuća i samo jedna vikendica.
Plamen na brdu
- U nedelju oko ponoći videla sam plamen na susednom brdu. Mislila sam da je neko zapalio strnjiku i nisam svemu pridavala značaj. Tek kad sam u ponedeljak ujutro videla policiju, saznala sam da se desila tragedija – ispričala je Snežana Ristić.
Mladić koji je našao zapaljeni automobil kaže da je s bratom išao u šumu da seče drva.
- Skrenuli smo s glavnog puta i prešli na zemljani, a na oko 500 metara primetili smo da nešto gori. Kad smo prišli, video sam da je zapaljen automobil. Odmah sam pozvao policiju, a oni su mi rekli da pogledam registarske oznake. Prišao sam i video u automobilu dva ugljenisana tela. Odmah sam to rekao policiji i udaljio se – rekao je naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.
Srđan popio piće u „Plazi“
Prema nezvaničnim informacijama, Srđan T. poslednji put je viđen u nedelju u velikom šoping-centru „Plaza“ u Kragujevcu.
- Bio je ovde u nedelju, tokom dana, s nekim društvom. Malo su posedeli, popili piće i otišli. Ništa neuobičajeno se nije događalo za tim stolom – rekao je za Kurir konobar u jednom od kafića u „Plazi“.
U vozilu možda i više žrtava?
Istražni sudija Višeg suda u Jagodini Jasminka Velisavljević izjavila je da ne može tačno da potvrdi da li su u automobilu bile samo dve osobe, budući da je vozilo u požaru potpuno uništeno i da se ne znaju čak ni registarske oznake!
- Ne zna se pouzdano koliko je ljudi bilo u zapaljenom vozilu, možda dvoje, možda više. Dala sam nalog za veštačenje, biće urađena i DNK analiza nađenih ostataka i tek tad možemo imati neke konkretnije podatke – izjavila je sudija Velisavljević.
Ugljenisana tela
24. april 2009 – Ugljenisana tela Gorana Marića (38) i Ilije Novovića (34) nađena su u zapaljenom džipu na njivi kod Dobanovaca. Marić i Novović najpre su ubijeni sa po nekoliko hitaca u glavu u podnožju Avale, a njihova tela potom su prevezena u Dobanovce i zapaljena. Novović je nađen u gepeku, a Marić iza zadnjeg sedišta. Ubistvo još nije rasvetljeno.
10. maj 2013 – Ugljenisano telo taksiste Zlatka Tomića (52) nađeno je u izgorelom „golfu“ na putu Irig-Šatrinci. Automobil je bio u žbunju nekoliko metara od puta. Tomićev nestanak policiji je prijavila njegova porodica 8. maja. Ubica još nije uhapšen.
Izvor: kurir

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.