HOROR ISPOVEST IGORA IZ JAGODINE, KOJI JE PREŽIVEO JEZIVU TORTURU: Optužila me da sam švaler njenog muža, sekla mi polni organ!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2020, 20:26

HOROR ISPOVEST IGORA IZ JAGODINE, KOJI JE PREŽIVEO JEZIVU TORTURU: Optužila me da sam švaler njenog muža, sekla mi polni organ!

Vezali su me, maltretirali, sekli i mokrili po meni, pretili su mi smrću, kaže za Kurir Igor S., kog su oteli Darija C. V. i njen prijatelj Dragan K.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"VEZALI SU ME, TUKLI, SEKLI I MOKRILI PO MENI" Jeziva ispovest muškarca iz Jagodine kog je satima mučila žena dok nije priznao da je LJUBAVNIK NJENOG MUŽA

Izvor: Blic, 01.Okt.2020

Oteli su me iz kuće, maltretirali i terali da priznam da sam bio u ljubavnoj vezi s Darijinim mužem! Mokrili su po meni, hteli su da mi iseku polni organ, a isekli su me po telu!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.