Godina bi mogla da bude berićetna

Izvor: Glas javnosti, Beta, 08.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godina bi mogla da bude berićetna

JAGODINA - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković poručio je juče građanima Srbije da bi 2009. godina mogla da bude berićetna, prenosi Beta.

- Opozicija i vlast bi trebalo da rade na tome da pomognu svakom čoveku u Srbiji kao što se to radi u Jagodini. Da nastojimo da ove godine bude što više para za sve opštine u unutrašnjosti Srbije - rekao je Marković, a prenela televizija Palma plus.

Marković je istakao da on hoće da u 2009. godini građane vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << optimizam, a ne pesimizam.

- Oni koji se bave politikom i svakoga dana pričaju da je teško, plašeći narod, treba odmah da prestanu da se bave politikom. Nisu oni tu da plaše narod, nego da rešavaju probleme građana Srbije. Ako je teško, hajde da svi pomognemo svakom čoveku i svakoj porodici u Srbiji - poručio je Marković.

Marković, koji je i gradonačelnik Jagodine, dodao je da on to može da kaže jer sa svojim saradnicima to i čini poslednjih godina.

Marković je građanima čestitao Božić i poželeo mir, zdravlje i sreću.

Kakav prasac.

Krmak, rek'o bih... :)

Pa ljudi ko moze slusati ovu budalu. Pa sta on zna. Gori ste vi od njega kad takve gluposti objavljujete . lazete narod, niste se ne preduzima i samo odosmo u propast.

Eh,kad to izjavi Palma onda svakako mora da se poveruje.Takav mozak majka ne rada svake 100-te godine.Glava mu ko junetu od tri godine a unutra nema nista. Covek don obraz.Tuga je golema videti takvog coveka,sila bozija.Treba ga oterati kao sve ovdasnje politicare koji nam zivot zagorcavaju svojim lazima.Hapsana za sve pa i za ovu glavatu nakazu.Da mi je vlast samo 24 sata Srbija bi sijala ko zvezda severnjaca.

Bolje da ti i nemas nista u glavi. nego da te to sto imas zamajava

Човек-крме, дели паре које је добио од амбасадора са запада а ниједна фирма у граду неради!

Ma nije on ni prasac ni krme jer to su zivotinje od koristi .On je obicni NILSKI KONJ iz barustina prasume.

Neka jagodinci a i svi u Srbiji pitaju ovoga debeljka a mogu i onoga debeljka njegovog koalicionog partnera koliko su dobili od koalicije za rasturenje Srbije na celu sa presednikom drzave sredstava da pomognu u izvrsenju zadatka koji je bivsi DOS dobio jos 2000 godine od stranih faktora za razbijanje Srbije . Zato se taj vajni DOS i pocepao i danas niko u Srbiji ne spominje taj rasturacki DOS nego samo partije koje su nastale rasturanjem toga rasturackoga DOS-a . Kada su oni nastupili na politicku scenu Srbije po nazivom DOS koji apsurd demkratska opozicija Srbije a mi koji smo bili upoznati u sastav te demokratske opozicije prozvali smi ih sasvim drugim imenom ali slovna skracenica je ostala ista DOS , za nas sve oni nisu bili demokrate nego smo ih krstili u stranku Dosli ocerupalo Srbiju DOS to je njihovo pravi ime i sa svim radnjama su to sto posto dokazali . Tako je i ovaj jagodinac upao u to cerupacku druzina koja drugo nista ne zna nego samo da ojadjuje narode u drzavi . Smrt fasizmu k...c dosizmu ! Orao.

"Godina bi mogla da bude berićetna"..... а наш Палма све дебљи и дебљи....

Iznenadjuju me ovi vasi komentari. Covek je vredan i radan i puno toga je ucinio za svoj kraj i zato ga narod postuje i bira za svoga predstavnika. Meni se bas svidja sto je pozitivan i gleda u buducnost.

Kada procitam komentare koji direktno vredjaju coveka a ne njegovo delo smuci mi se.

Naravno bice bericetna za tvoje djepove.

ljudi, jeste li vi bili u jagodini?

na osnovu cega ostavljate takve banalne komentare?!

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Berićetna godina

Izvor: Kurir, 08.Jan.2009

JAGODINA - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković poručio je juče građanima Srbije da bi 2009. godina mogla da bude „berićetna“. - Oni koji se bave politikom i svakog dana pričaju da je teško, plašeći narod, treba odmah da prestanu da se bave politikom. Nisu oni tu da plaše narod,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.