Derbi u Novom Sadu, Jagodina protutnjala kroz Suboticu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2011, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi u Novom Sadu, Jagodina protutnjala kroz Suboticu

NOVI SAD -

Fudbaleri Jagodine napravili su danas veliko iznenađenje u utakmici sedmog kola Superlige Srbije, pošto su u Subotici deklasirali domaći Spartak sa 4:0 i naneli mu prvi prvenstveni poraz. Derbi utakmica ovog kola igra se u Novom Sadu, gde posle prvih 45 minuta Partizan protiv Vojvodine vodi sa 2:0.

Igrač utakmice Jagodina - Spartak bio je dvostruki strelac Ognjen Mudrinski, jedan pogodak dao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Miloš Stojanović, a sopstvenu mrežu zatresao je Vladimir Otašević. Jagodini je to bila tek druga prvenstvena pobeda.

Živadinović šokirao 20.000 navijača na Marakani

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog iznenadili su večeras na beogradskoj Marakani ekipu Crvene zvezde i odigrali nerešeno 1:1.

Crveno-beli su poveli u 62. minutu, kada se Darko Lazović izborio sa dva protivnička odbrambena igrača i veoma dobrim udarcem savladao golmana gostiju .

Bod Radničkom doneo je Predrag Živadinović u trećem minutu sudijske nadoknade vremena, kada se najbolje snašao posle kornera i preciznim udarcem glavom šokirao oko 20.000 navijača na beogradskom stadionu.

Kragujevčani su ovim rezultatom sačuvali status jedne od neporaženih ekipa u Superligi.

Najbolju šanu za crveno-bele u prvom poluvremenu propustio je Evandro, koji je u 40. minutu, posle dodavanja Lazovića, pogodio prečku sa nekoliko metara.

U završnici prvog dela meča mogao je i Kristijan Borha da savlada golmana gostiju, ali je sa 10-ak metara šutirao prekog gola.

Rad pobedio Hajduk iz Kule

Fudbaleri Rada pobedili su u Beogradu Hajduk iz Kule sa 3:0 , a "Građevinari" su na stadionu na Banjici poveli golom Luke Milivojevića u 55. minutu.

Prednost Rada udvostručio je Nemanja Kojić u 67. a konačnih 3:0 postavio je Nikola Stojiljković u 81. minutu.

Radu je ovo prva pobeda nakon četiri vezane izgubljene utakmice u Super ligi, dok je Hajduku ovo treći uzastopni poraz.

Kuljani su sezonu otvorili sa četiri uzastopne pobede, ali su onda doživeli poraze od Partizana i Zvezde, a izgubili su i u Kupu od Kolubare iz Lazarevca.

Hajduk je u ovu utakmicu ušao sa novim trenerom Petrom Kurčubićem, koji je zamenio Nebojšu Vignjevića.

Drugu utakmicu zaredom ekipa Novog Pazara nije poražena, pošto je remizirala 2:2 na gostovanju BSK Borči.

Jedna od retkih ekipa bez poraza u Superligi, Sloboda Sevojno zabeležila je novu pobedu, a ovaj put Užičani su slavili protiv domaćeg Smedereva sa 2:1.

Novosadska Vojvodina je u grupi timova koji dele treće mesto na tabeli Super lige sa 12 bodova i jedna je od četiri ekipe bez poraza od početka prvenstva.

Partizan je vodeći na tabeli, zajedno sa Crvenom zvezdom, pošto obe ekipe imaju po 15 bodova, ali su igrači kluba iz Humske postigli više golova.

Vojvodina je prošle sezone dva puta pobedila crno-bele, a poslednji duel ta dva kluba obeležen je incidentima. U finalu Kupa Srbije, u maju, igrači novosadskog tima napustili su teren pre kraja meča nezadovoljni suđenjem.

Trofej je kasnije administrativnim putem pripao Partizanu, koji je u trenutku prekida utakmice vodio sa 2:1.

Direktan prenos derbija Vojvodina-Partizan možete pratiti na Prvom programu RTV.

Javor i OFK Beograd igraju u nedelju, u 15.30.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jagodina protutnjala kroz Suboticu

Izvor: RTS, 01.Okt.2011

Jagodina je napravila veliko iznenađenje u Subotici deklasiravši Spartak sa 4:0. Fudbaleri Rada pobedili Hajduk iz Kule sa 3:0. Novi Pazar remizirao 2:2 na gostovanju BSK Borči. ..Fudbaleri Jagodine napravili su veliko iznenađenje u utakmici sedmog kola Superlige Srbije, pošto su u Subotici deklasirali...

Nastavak na RTS...

Jagodina protutnjala kroz Suboticu, Delije zanemele

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2011

SUBOTICA -..Fudbaleri Jagodine napravili su danas veliko iznenađenje u utakmici sedmog kola Superlige Srbije, pošto su u Subotici deklasirali domaći Spartak sa 4:0 i naneli mu prvi prvenstveni poraz...Igrač utakmice Jagodina - Spartak bio je dvostruki strelac Ognjen Mudrinski, jedan pogodak dao je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.