Jagodina protutnjala kroz Suboticu

Izvor: RTS, 01.Okt.2011, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina protutnjala kroz Suboticu

Jagodina je napravila veliko iznenađenje u Subotici deklasiravši Spartak sa 4:0. Fudbaleri Rada pobedili Hajduk iz Kule sa 3:0. Novi Pazar remizirao 2:2 na gostovanju BSK Borči.

Fudbaleri Jagodine napravili su veliko iznenađenje u utakmici sedmog kola Superlige Srbije, pošto su u Subotici deklasirali domaći Spartak sa 4:0 i naneli mu prvi prvenstveni poraz.

Igrač utakmice bio je dvostruki strelac Ognjen Mudrinski, jedan pogodak dao je Miloš Stojanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a sopstvenu mrežu zatresao je Vladimir Otašević. Jagodini je to bila tek druga prvenstvena pobeda.

Ubedljivu pobedu, posle nekoliko loših rezultata, ostvario je Rad, koji je na svom stadionu savladao kulski Hajduk sa 3:0. "Građevinari" su na stadionu na Banjici poveli golom Luke Milivojevića u 55. minutu. Prednost Rada udvostručio je Nemanja Kojić u 67. a konačnih 3:0 postavio je Nikola Stojiljković u 81. minutu.

Drugu utakmicu zaredom ekipa Novog Pazara nije poražena, pošto je remizirala 2:2 na gostovanju BSK Borči.

Jedna od retkih ekipa bez poraza u Superligi, Sloboda Sevojno zabeležila je novu pobedu, a ovaj put Užičani su slavili protiv domaćeg Smedereva sa 2:1.

Rezultati i strelci u utakmicama sedmog kola Superlige:

Rad - Hajduk Kula 3:0 (Milivojević 55, Kojić 67, Stojiljković 81)

Spartak - Jagodina 0:4 (Mudrinski 6, 25, Otašević 48. autogol, Stojanović 90)

Smederevo - Sloboda Sevojno 1:2 (Ćeran 63 - Kasalica 21, Silva 36)

BSK Borča - Novi Pazar 2:2 (Vignjević 73, Kajević 84 - Stojčić 26. autogol, Mugoša 62)

Borac - Metalac 0:0

Od 18 sati igraju Crvena zvezda - Radnički Kragujevac, a od 19 sati sastaju se Vojvodina - Partizan.

Sutra igraju Javor - OFK Beograd.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.