Deo mosta se srušio na auto-put kod Jagodine, u jednoj traci obustavljen saobraćaj

Izvor: B92, 01.Sep.2019, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo mosta se srušio na auto-put kod Jagodine, u jednoj traci obustavljen saobraćaj

Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je večeras da je na autoputu Niš Beograd kod Jagodine došlo do oštećenja dilatacije mosta.

Problem je brzo saniran, a saobraćaj se sad odvija normalno.

Prethodno je javljeno da je na auto-putu Niš-Beograd, kod Jagodine, na kolovoz je pao deo betonske konstrukcije mosta preko reke Lugomir.

Putevi Srbije reagovali su saopštenjem na informaciju koju su preneli mediji, a u kojoj se navodi da je pao deo betonske konstrukcije mosta na autoputu Niš Beograd kod Jagodine, zbog čega je obustavljen saobračaj u brzoj traci.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DEO MOSTA SE SRUŠIO NA AUTO-PUT KOD JAGODINE: Pala betonska konstrukcija, u jednoj traci OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019

Očekuje se da se u ponedeljak krene sa sanacijom mosta...Na auto-putu Niš-Beograd, kod Jagodine, na kolovoz je pao deo betonske konstrukcije mosta preko reke Lugomir, pa je u brzoj traci ka Beogradu obustavljen saobraćaj...Deo betonske konstrukcije otpao je sa mosta oko 18 časova...Saobraćaj u brzoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.