DS ne može da živi od stare slave

Izvor: Danas, 08.Jun.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS ne može da živi od stare slave

- Rezultati lokalnih izbora u opštinama Voždovac, Zemun i Kosjerić ponovo su iznenadili deo istraživača javnog mnjenja koji nisu očekivali da koalicija SPS-PUPS-JS dobije toliko glasova. Istraživači su tvrdili da je ova koalicija oko cenzusa, a dobar rezultat objašnjavaju i angažovanjem Dragana Markovića Palme, predsednika Jedinstvene Srbije i grada Jagodine.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj i Čeda najveći gubitnici

Izvor: Kurir, 09.Jun.2009, 08:37

BEOGRAD - Zvanično najveći gubitnici prekjučerašnjih lokalnih izbora su stranke Vojislava Šešelja i Čedomira Jovanovića SRS i LDP, koje čak nisu uspele ni da se plasiraju u parlamente opština Voždovac, Zemun i Kosjerić. Predsednik beogradskog odbora SRS Nemanja Šarović, čija stranka u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.