Ćuranima opet ćorak: Majstorija Aškovskog za slavlje Pazara! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćuranima opet ćorak: Majstorija Aškovskog za slavlje Pazara! (VIDEO)

Gosti trijumfovali u Jagodini sa 2:1 i probili se na drugo mesto Superlige

Jagodina je nastavila seriju loših rezultata,  pa je zabeležila i četvrti poraz ove sezone. Na svom terenu savladao ju je Novi Pazar 1:2 (0:0), koji je odneo tri važna boda iz Pomoravlja.

Posle nezanimljivog prvog poluvremena u kojem je jedini značajan detalj bila teška povreda fudbalera gostiju Marka Đalovića, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je zamnjen, videli smo veliku borbu u drugom delu i tri gola.

Gosti su došli do prednosti u 49. minutu, kada je iskusni Predrag Pavlović pogodio na asistenciju Irfana Vušljanina. Dželat Partizana u prošlom kolu Stefan Aškovski povisio je na 2:0, posle sjajnog solo prodora u 62. minutu. Odlični vezista je promešao odbranu Ćurana, prevario fintom i kapitena Filipovića, a onda se njegov udarac od stative odbio od ruke golmana Nikolića i odseo u mreži.

Probala je Jagodina da se vrati u meč i uspela je golom Savkovića u 68. minutu, ali je to bilo sve što su uradili na ovom meču. Tražili su Ćurani i penal u finišu, nakon duela u šesnaestercu gostiju u 78. minutu, ali je sudija Dejana Santrač iz Pavliša ostao nem. Pokušaji Jagodinaca u finišu nisu urodili plodom, a imali su dobru šansu preko Miloša Ožegovića u prvom minutu nadoknade.

Iako je postigla prvi gol u ovoj sezoni, Jagodina je nakon poraza i dalje prikovana za dno tabele bez ijednog boda i sa gol razlikom 1:12, dok su se Pazarci novim trijumfom probili na drugu poziciju sa sedam bodova.



Superliga 4. kolo

Petak

Jagodina – Novi Pazar 1:2 (0:0)

/Savković 68 – Pavlović 49, Aškovski 62/

Subota

17.00 Radnik – Borac Čačak

17.00 Javor – Rad

19.00 Metalac – Radnički Niš

19.00 Čukarički – OFK Beograd

19.00 Partizan – Spartak

Nedelja

17.00 Voždovac – C. zvezda

17.00 Mladost Lučani – Vojvodina

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.