Auto probio ogradu i sleteo sa nadvožnjaka u Jagodini, vozač teško povredjen

Izvor: Beta, 07.Jun.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto probio ogradu i sleteo sa nadvožnjaka u Jagodini, vozač teško povredjen

Jedan mladić (24) teško je povredjen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Jagodini nakon čega je prevezen u Opštu bolnicu u Ćupriji na odeljenje intenzivne nege.Nesreća se dogodila u četvrtak oko 21 čas kada je njegov automobil sleteo sa nadvožnjaka kod zgrade Saobraćajne policije u Jagodini.Mladić ima povrede grudnog koša i karlice, životno je ugrožen i njegovo stanje se redovno prati.Nesreća se dogodila na traci iz pravca auto puta prema Jagodini.Pretpostavlja se da je uzrok nesreće velika brzina jer je zaštitna ograda nadvožnjaka probijena.Automobil, koji je pao sa visine od oko desetak metara, je potpuno uništen.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNE fotografije nesreće u Jagodini: Ovako izgleda auto iz kog su izvlačili mladića, koji je nekim čudom preživeo (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 07.Jun.2019

A.M. (24) iz Jagodine koji je sinoć automobilom marke Citroen C5 sleteo s nadvožnjaka, prebačen je iz jagodinskog na odeljenje ćuprijske bolnice.

Nastavak na RTV Pink...

NESREĆA U TUTINU – U saobraćajnoj nesreći teže povrijeđeno dijete (7)

Izvor: SandzakPress.net, 07.Jun.2019

Sedmogodišnji H. Dž. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Tutinu. Dijete je u Pešterskoj ulici udario automobil “opel astra” koji je vozio S. R. (21), piše “Pink”. Dječak je bez svesti prevezen u bolnicu u Novom Pazaru.

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.