Alarmantno u Jagodini! Izvadio ručnu bombu u autobusu, osumnjičen da je pretio putnicima i devojci da će ih ubiti!

Izvor: BKTV News, 20.Mar.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alarmantno u Jagodini! Izvadio ručnu bombu u autobusu, osumnjičen da je pretio putnicima i devojci da će ih ubiti!

Policija je u Jagodini uhapsila M. Ð, (23), koji je u gradskom autobusu, ručnom bombom, pretio putnicima i jednoj devojci.

On je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih matarija, navedeno je u saopštenju Policijske uprave.

"Sumnja se da je M.Ð 19. marta u gradskom autobusu u Jagodini pretio putnicima ručnom bombom kao i jednoj devojci", navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se u saopštenju.

Optužen za ratne zločine na Kosovu! Miloradu određen kućni pritvor!

Bombu je zatim sakrio u stanu tridesetogodišnjeg muškarca, gde je i pronađena, navodi policija.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Jagodini M.Ð je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu.
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.