OTERALI DANICU MAKSIMOVIĆ IZ TALENATA

Izvor: Kurir, 05.Sep.2011, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTERALI DANICU MAKSIMOVIĆ IZ "TALENATA"

Zamenili je. Danica Maksimović više nije član žirija šoua „Ja imam talenat“! Dve sezone je uz Aleksandra Milića Milija i Ivana Tasovca odlučivala o sudbini takmičara, ali sada je umesto nje u stolicu zasela Mina Lazarević.

Zamenili je.

Danica Maksimović više nije član žirija šoua „Ja imam talenat“! Dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sezone je uz Aleksandra Milića Milija i Ivana Tasovca odlučivala o sudbini takmičara, ali sada je umesto nje u stolicu zasela Mina Lazarević.

Kako Kurir saznaje, glumica je prepustila mesto mlađoj koleginici jer nije nije uspela da se s produkcijom dogovori o visini honorara.

- Došlo je do prezasićenja, a i nisu uspeli da se dogovore o honoraru i drugim uslovima saradnje, pa je njeno mesto ponuđeno Mini Lazarević. Ova je to prihvatila i odlično se snalazi - otkriva naš sagovornik blizak organizatorima popularnog šoua.

U ovo poslednje smo se i sami uverili, posetivši snimanje u Pozorištu na Terazijama, a to su nam potvrdili i u produkciji „Ja imam talenat“.

- Mina je odlična, sada je vizuelno drugačija i mi predviđamo da je ona buduća srpska Merilin Monro - rečeno nam je uz opasku da je prekid saradnje s Danicom njena prezauzetost i česti boravci u inostranstvu.

Danica samo šalje smajlije

Pokušali smo da od Danice Maksimović saznamo čime je toliko preokupirana i kako reaguje na to što je Mina u žiriju, ali su nam na telefon stizale samo poruke s nacrtanim osmesima. Na prvo je odgovorila smajlijem koji namiguje, a na drugo smajlijem koji se kezi od uva do uva. Šta joj je smešno sad kad je ostala bez angažmana, eto, nismo uspeli da saznamo.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ja imam talenat" bez Danice Maksimović

Izvor: NaDlanu.com, 05.Sep.2011

Blagu i nasmejanu Danicu Maksimović nećete gledati u trećoj sezoni šou programa "Ja imam talentat". Kako se priča, kamen spoticanja, glumice i produkcije ovog programa je visina honorara. ..Danicu će, kako se priča, zameniti glumica Mina Lazarević.- Došlo je do prezasićenja, a i nisu uspeli...

Nastavak na NaDlanu.com...

Oterali Danicu Maksimović iz šoua "Ja imam talenat"?

Izvor: Svet, 05.Sep.2011

naslov: . Oterali Danicu Maksimović iz šoua "Ja imam talenat"?. . . . Ispod naslova: .  . . . . excerpt: . Za Maksimovićevu...

Nastavak na Svet...

Zauzetost, parice ili nešto treće: Danicu Maksimović zamenili Minom Lazarević!

Izvor: Scandal.rs, 05.Sep.2011

 Danica Maksimović više nije član žirija šoua „Ja imam talenat“! Dve sezone je uz Aleksandra Milića Milija i Ivana Tasovca odlučivala o sudbini takmičara, ali sada je umesto nje u stolicu zasela Mina Lazarević. Kako Kurir saznaje, glumica je prepustila mesto mlađoj koleginici jer nije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.