Ja imam talenat bez Danice Maksimović

Izvor: NaDlanu.com, 05.Sep.2011, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja imam talenat" bez Danice Maksimović

Blagu i nasmejanu Danicu Maksimović nećete gledati u trećoj sezoni šou programa "Ja imam talentat". Kako se priča, kamen spoticanja, glumice i produkcije ovog programa je visina honorara.

Danicu će, kako se priča, zameniti glumica Mina Lazarević.- Došlo je do prezasićenja, a i nisu uspeli da se dogovore o honoraru i drugim uslovima saradnje, pa je njeno mesto ponuđeno Mini Lazarević. Ova je to prihvatila i odlično se snalazi - otkriva sagovornik "Kurira".Danica Maksimović je na sve odgovorila na svoj način. Novinarima je ovu vest prokomentarisala šaljući znake smajli na mobilnom telefonu.
Pogledaj vesti o: Ja imam talenat

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.