Boda i Đuričko na Maldivima?

Izvor: S media, 29.Jun.2011, 02:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boda i Đuričko na Maldivima?

Slobodan Boda Ninković i Nikola Đuričko, biće voditelji novog sportsko-zabavnog programa „Maldivi - više od igre“, produkcije TV Hepi, koji su odlučni da ovaj specijalni TV format u kojem učestvuje stotinak devojaka i mladića iz gradova širom Srbije vode dokazani - glumci.

U medijima se pominjalo da će biti angažovani inspektor Blaža i Doktor Lav, ali kako stvari stoje, u „srećnoj televizji“, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rešeni su da to budu ljudi drugih profila.

- Sa mnogima smo pregovarali, neke smo odabrali, ali ne želimo da otkrivamo sve - kažu iz TV Hepi za Novosti.

Ja imam talenat: Pobedili Milica i Nenad!

Rijaliti programi opasni po mentalno zdravlje

Zasad definitivno nije potvrđeno ko će voditi i suditi na terenu srpskih „igara bez granica“, ali je gotovo izvesno da će među njima biti i jedna dama - Tijana Dapčević.

- Kao jedno od rešenja za ženskog voditelja, pominjala se Tijana Dapčević, koja je, kako se priča, već potpisala ugovor sa Hepi televizijom o saradnji - kaže nezvaničan izvor.

- Dopalo joj se u „Parovima“, prva je do kraja dobila isplaćen honorar, shvatila je da je menadžment Hepi TV ozbiljan, pa nije isključeno da pronađe i stalni angažman ovde, s obzirom na to da pevačima ide sve lošije.
Pogledaj vesti o: Ja imam talenat

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.