Uhapšen Ivan Bogdanov, kolovođa incidenta u Đenovi (FOTO, VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2010, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Ivan Bogdanov, kolovođa incidenta u Đenovi (FOTO, VIDEO)

Srpski navijači (ako uopšte možemo tako da ih nazovemo) napravili su skandal na stadionu „Luiđi Ferari“ u Đenovi.
Divljali su huligani pre meča, napali golmana Vladimira Stojkovića, nastavili su svoj pir na stadionu, utakmica je kasnila, a i kad je već počela nije dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << trajala. Već u 6. minutu meča delegat je bio primoran da prekine duel između Italije i Srbije.
Tokom prenosa duela iz Đenove jasno se videlo ko je bio glavni u kreiranju incidenta. Krupni momak sa „gomilom“ tetovaža i fantomkom na glavi je u rukama imao čak i klešta sa kojima je pokidao mrežu iznad tribine, potom se popeo na ogradu, a njegove slike obišle su svet.
Italijanski karabinjeri nisu želeli da se obračunaju sa njim na stadionu, verovatno ne bi li izazvali još veći incident, ali jasno je bilo da ovaj momak neće proći nekažnjeno.
Doduše, dugo se mučila italijanska policija ne bi li pronašla glavnog aktera sukoba, a na kraju je uspela da uhapsi 28-godišnjeg Ivana Bogdanova i još 16 huligana.

Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.