Izvor: Danas, 22.Feb.2024, 12:15

Uplate legle, nema dinara: Na Kosovu redovi za isplatu socijalne pomoći i dečijih dodataka,

Ispred Pošte i Banke Poštanske štedionice u Kosovskoj Mitrovici danas se u redovima čeka dinarska isplata socijalne pomoći i dečjih dodataka, javio je dopisnik Radio-televizije Srbije kome su se građani požalili da su poslednjih dana dobili uplate iz Beograda, ali da do novca ne mogu da dođu zbog odluke o ukidanju dinarskog platnog prometa.
Pogledaj vesti o: Isplata dečijih dodataka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ODLAZAK U RAŠKU NIJE REŠENJE" Majke sa decom čekaju u redovima ispred banke u Severnoj Mitrovici: Nema dinara za isplatu socijalne pomoći

Izvor: Blic, 22.Feb.2024

U Severnoj Mitrovici su se i danas formirali dugački redovi ispred Poštanske štedionice, gde su građani sa tržišta rada, ali i majke sa decom pokušali da podignu socijalnu pomoć, roditeljske i dečije dodatke koji su im uplaćeni. Nisu uspeli u tome jer nije bilo dinara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.