Stefan izljubio Irenine butine!

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan izljubio Irenine butine!

Irena Šućur i Stefan Gligorijević iskoristili su vreme na žurki da se bolje upoznaju, a reper sada ima i video-dokaz da je jedni farmer koji se „omrsio“, tako što je manekenki gurnuo ruku u međunožje!

Naime, nakon što su popili veliku količinu alkohola, Irena i Stefan su se dohvatili na klupi u dnevnoj sobi, te je mladi reper iskoristio priliku da ruku zavuče između nogu mlade manekenke. Da joj ovakav „zahvat“ nije smetao govori i podatak da ga je nakon toga ljubila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u vrat i dozvolila da je gricka skoro po celom telu. Jedino oružje kojim se branila mlada farmerka bio je osmeh koji nije silazio s njenog lica, što je govorilo da uživa u maženju koje joj Stefan pruža. Ovakav potez nije preterano iznenadio ostale farmere, koji nisu obraćali pažnju na vatačinu koja im se događa ispred očiju, ali je bitno da je njima bilo lepo.

Izgleda da je izbačeni farmer i Stefanov najbolji drug, Borko Vujičić, bio u pravu kada je rekao da je vrlo moguće da reper kresne mankenku, tako da je moguće da ćemo uskoro od ovog para videti još dosta toga.

- Stefan će se pokazati kao šmekerica, ja za to ne brinem, a ono što se dešava između njega i Irene je i više nego zanimljivo! Razmenjuju nežnosti non-stop, ona mu sedi u krilu i ljube se, tako da mislim da trza na njega i više nego što ljudi vide. Ako mu ona dozvoli, naravno da nije isključeno da na imanju vidimo seks. Neće se on protiviti sigurno - rekao je za „Alo!“ Borko pre nekoliko dana kada je napustio imanje u Lisoviću.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.