TROJKA SA POHOTNIM PROFESORKAMA: Učenik imao žestok seks sa dve nastavnice!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jun.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROJKA SA POHOTNIM PROFESORKAMA: Učenik imao žestok seks sa dve nastavnice!

Šeli Dufresne (32) je profesorska engleskog jezika koja je imala seks sa 16-godišnjim učenikom, te je zbog toga završila u pritvoru. Međutim, tu nije bio kraj. On je u isto vreme imao seks sa još jednom nastavnicom!

Profesorka je uspela da izbegne zatvorsku kaznu jer je na sudu priznala da je spavala sa tinejdžerom, a bila je uhapšena jer se učenik hvalio drugarima da je spavao sa nastavnicama.

Istraga je pokazala da je učenik u isto vreme imao odnose sa obe njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << učiteljice engleskog, jednom koja mu je tada predavala, Dufresne, i drugom koja je bila njegov predavač prethodne školske godine, Rejčel Respes.

Kako se navodi, čudan trio je jednom imao i trojku u kući Rejčel Respes.

Rejčel Respes pic.twitter.com/kyjmS7w7Qo

— Mila Faca (@MilaFaca99) June 1, 2016

Drugarima ovog mladića očigledno ne ide dobro čuvanje tajne ili je samo ljubomora bila u pitanju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.