TINJEDŽER UBICA NAKON POKOLJA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Policija ga je zaustavila, a onda je izvadio pištolj…

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jul.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TINJEDŽER UBICA NAKON POKOLJA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Policija ga je zaustavila, a onda je izvadio pištolj…

Nemac iranskog porekla koji je sinoć u Minhenu ubio devet, a ranio 27 ljudi, izvršio je samoubistvo pred očima policijaca, saopštila je danas minhenska policija.

Kako se navodi, napadač (18) je sinoć oko 20.30 naišao na jednu policijsku ekipu, preneo je "Špigl".

Kada su mu se policajci obratili, on je izvadio oružje i upucao se.

Prethodno je policija saopštila da se napadač ubio i da je njegovo telo pronađeno na kilometar udaljenosti od tržnog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Olimpija.

Policija je takođe u saopštenju objasnila zbog čega je sinoć građane upozoravala, iako je napadač već bio mrtav.

Indicije o postojanju drugih napadača, kao i brojni pozivi policiji, kojih je sinoć bilo preko 4.000, o drugim događajima u gradu, morali su biti provereni i tek potom isključeni, saopštila je policija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ubica iz Minhena planirao napad godinu dana

Izvor: Beta, 24.Jul.2016, 15:10

Napadač iz Minhena koji je u petak ubio devet i ranio 27 ljudi planirao je napad više od godinu dana, saopštila je danas bavarska policija.Istražitelj Robert Hainberger rekao je da je 18-godišnji napadač, identifikovan samo kao David S. posetio i fotografisao mesto pucnjave u srednjoj školi u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.