Napadač iz Minhena se ubio pred očima policije

Izvor: B92, 23.Jul.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač iz Minhena se ubio pred očima policije

Minhen -- Nemac iranskog porekla koji je sinoć u Minhenu ubio devet, a ranio 27 ljudi, izvršio je samoubistvo pred očima policijaca, saopštila je minhenska policija.

Kako se navodi, napadač (18) je sinoć oko 20.30 naišao na jednu policijsku ekipu, preneo je "Špigl".

Kada su mu se policajci obratili, on je izvadio oružje i upucao se. Prethodno je policija saopštila da se napadač ubio i da je njegovo telo pronađeno na kilometar udaljenosti od tržnog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Olimpija.

Policija je takođe u saopštenju objasnila zbog čega je sinoć građane upozoravala, iako je napadač već bio mrtav.

Indicije o postojanju drugih napadača, kao i brojni pozivi policiji, kojih je sinoć bilo preko 4.000, o drugim događajima u gradu, morali su biti provereni i tek potom isključeni, saopštila je policija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadač u Minhenu se ubio pred očima policije

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2016

Nemac iranskog porekla koji je u petak u Minhenu ubio devet, a ranio 27 ljudi, izvršio je samoubistvo pred očima policijaca...Kako se navodi, napadač (18) je sinoć oko 20.30 naišao na jednu policijsku ekipu, preneo je "Špigl"...Kada su mu se policajci obratili, on je izvadio oružje i upucao se...Prethodno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napadač u Minhenu se ubio pred policajcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2016, 08:48

Nemac iranskog porekla koji je u petak u Minhenu ubio devet, a ranio 27 ljudi, izvršio je samoubistvo pred očima policijaca, saopštila je minhenska policija...Kako se navodi, napadač (18) je u petak oko 20.30 naišao na jednu policijsku ekipu, preneo je "Špigl"...Kada su mu se policajci obratili,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.