Karamarko podneo ostavku na mesto prvog potpredsednika vlade!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jun.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karamarko podneo ostavku na mesto prvog potpredsednika vlade!

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko, koji je danas podneo ostavku na mesto prvog potpredsednika vlade, izjavio je da je odluka nadležne komisije da je on u sukobu interesa donesena pod pritiskom i da će se obratiti Upravnom sudu.

- Mislim da je ta odluka na neki način isforsirana pritiskom ne znam koga i ne znam čega i na Upravnom sudu ću je potpuno, potpuno pobiti - rekao je Karamarko na vanrednoj konferenciji za novinare

Dodao je da ta odluka potvrđuje da realnog sukoba interesa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nema.

On je rekao da je rezultatom Komisije za sukob interesa, koja je razmatrala ovaj, kako je rekao, tzv. njegov slučaj - i nezadovoljan i zadovoljan.

Nezadovljan je, kazao je zato što su utvrdili "nekakav sukob interesa", a zadovoljan jer je taj sukob interesa zasnovan na, kako je rekao, nekom neformalnom sastanku koji je on imao u vladi na kojem nije bilo nikakvih zaključaka.

- To što sam kao prvi potpredsendik iznosio svoje stavove je prirodno i normalno. Ako nije onda znači da smo se vratili navreme verbalnog delikta, što me ne bi previše veselilo - rekao je Karamarko. istakavši da "čovek, koji je predsednik stranke, mora imati svoj stav".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.