Представа „Три једночинке : Јубилеј, О штетности дувана и Просидба“ у Амфитеатару на Спенсу, 23. новембра

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Nov.2023, 09:05

Представа „Три једночинке : Јубилеј, О штетности дувана и Просидба“ у Амфитеатару на Спенсу, 23. новембра

Три једночинке : Јубилеј, О штетности дувана и Просидба у извођењу позоришне трупе Простор, играју се 23. новембра 2023. у 20.30 часова у Амфитеатару на Спенсу. Фото: new.gigstix.com О догађају: Чехов као писац даје бескрајне могућности глумцима за размаштавање и разигравање својих ликова. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ови ликови су комични чак и у тренуцима када пролазе кроз своје личне трагедије. Изоштрени су у смислу карактера. Зато смо, са великим уживањем у самом процесу рада, заокружили ову представу састављену од 3 једночинке.
У представи играју: Нена Урошевић, Теодора Мандић, Микица Стојановић, Кика Ђорђевић , Ненад Петровић, Ива Косовац, Педја Јовановић и Татјана Петровић Драгутиновић.
Режију потписује: Драгиња Милеуснић
Асистент: Татјана Поповић
Veče posvećeno Savi Mrkalju, reformatoru srpske ćirilice u Bibliotečkom ogranku „Đura Jakšić” u Kaću

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа „Три једночинке : Јубилеј, О штетности дувана и Просидба“ у Амфитеатару на Спенсу, 23. новембра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.