Галант: Након примирја наставиће се интензивне борбе још „најмање два месеца“

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Nov.2023, 21:35

Галант: Након примирја наставиће се интензивне борбе још „најмање два месеца“

Израелски министар одбране Јоав Галан изјавио је данас да ће, када се заврши привремено примирје са палестинском милитантном групом Хамас, војска интензивно наставити борбе још најмање два месеца. Фото: Танјуг/Abir Sultan/Pool Photo via AP „Оно што ћете видети у наредним данима је прво >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ослобађање талаца. Овај предах ће бити кратак“, рекао је Галант.
Обраћајући се трупама морнаричке јединице командоса Шајет 13, Галант је поручио да се током предаха припреме за наставак борбе, преноси Тајмс оф Израел.
„Оно што се од вас тражи је да се током предаха организујете, припремите, истражите, допремите оружје и спремите се за наставак. Биће наставка, јер треба да финализирамо победу и да дамо подстицај за следеће групе талаца, који ће се вратити само под притиском“, рекао је израелски министар.
Према његовим речима, чак и након завршетка периода интензивних борби, биће много операција у којима ће јединица Шајет 13 имати шта да ради, све док се не уклони војна претња из Појаса Газе.
Na Izrael ispaljeno blizu 50 raketa iz Libana, Hezbolah preuzeo odgovornost

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Галант: Након примирја наставиће се интензивне борбе још „најмање два месеца“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.