Zotac ZBOX Sphere PC

Izvor: ITsvet.com, 23.Maj.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zotac ZBOX Sphere PC

Kompanija Zotac je pre nekoliko dana predstavila Zbox Sphere personalni računar veoma neobičnog oblika. Ovaj model karakteriše kao što mu naziv sugeriše sferni oblik, pri čemu je u saopštenju za javnost ova kompanija potvrdila da nastoji da kreira novu formu sferni računara. Sa marketinške perspektive ovo je mudra ideja. Sferični oblik je specifičan i pomoći će ovom proizvodu da se nametne na tržištu za razliku od NUC i Brix personalnih računara. Ovaj model je baziran na Intel Core i5-4200U procesoru čiji radni tak je 1.6GHz i 2.6GHz u Trubo režimu kao i na Intel Graphics 4400 grafici.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Zotacov sferični mini PC

Izvor: HwGurus.com, 24.Maj.2014, 01:39

Zotac je predstavio mini desktop PC neobičnog oblika još u januaru na CES sajmu. Kompanijin prvi ZBOX O-series sferični desktop PC je sada i ozvaničen. Zotac ZBOX OI520 dolazi uz Intel Core i5 Haswell CPU. Kao i svi Zotacovi kompjuteri i ovaj dolazi u dve verzije. Tu je barebone model bez hard diska...

Nastavak na HwGurus.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.