Thunderbolt dock kao standard

Izvor: ITsvet.com, 30.Nov.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Thunderbolt dock kao standard

Intel se nada da će uspeti da formalizuje standard za docking na Ultrabook računarima sa Thunderbolt portovima. Implementacija bi mogla da kombinuje Thunderbolt port sa dock konektorom šire primene a sa ciljem mogućnosti rada sa drugim formama za prenos podaraka kao što su Ethernet ili USB. Da bi se Ethernet konekcija održala živom za Intel vPro sistem daljinskog upravljanja ili za Connected Standby režim u okviru Windowsa 8, docking port mora da ima direktan pristup Ethernet čipsetu u okviru uređaja. Takođe, sam dock bi mogao da ima HDMI ili Mini DisplayPort za video izlaze, USB Hub ili čak eSATA za eksterne drive-ove.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Thunderbolt dock kao standard

Izvor: LaptopSvet.com, 30.Nov.2011

Intel se nada da će uspeti da formalizuje standard za docking na Ultrabook računarima sa Thunderbolt portovima. Implementacija bi mogla da kombinuje Thunderbolt port sa dock konektorom šire primene a sa ciljem mogućnosti rada sa drugim formama za prenos podaraka kao što su Ethernet ili USB. Da bi...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.