Srpska firma među IT gigantima

Izvor: Mondo, 27.Feb.2013, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska firma među IT gigantima

Srpska kompanija Wireless Media je drugu godinu uzastopno jedini naš izlagač najvažnijoj svetskoj manifestaciji u oblasti telekomunikacija.

Wireless Media je i ove godine jedina srpska IT kompanija koja ima status izlagača na prestižnom Svetskom kongresu mobilnih tehnologija, a našla se u društvu telekomunikacionih giganata poput Intela, Firefoxa i drugih svetski poznatih kompanija.

Wireless Media iz Beogradska >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u Barseloni prezentovala unapređeni WM App Builder, svoj online alat pomoću koga lako i brzo svako može da napravi aplikacije za pametne  telefone.

Osim što možete istovremeno da napravite aplikacije prilagođene za tri najzastupljenije mobilne platforme, pomoću wm app bildera to je moguće učiniti uz znatno manje materijalnog ulaganja. I naravno, za korišćenje ovog alata vam nije potrebno programersko znanje, jer je interfejs vrlo jednostavan za kreiranje, dizajniranje, optimizaciju i objavljivanje mobilnih aplikacija. To mogu da posvedoče nekoliko hiljada ljudi koji pre upotrebe app buildera nisu imali nikakvo programersko iskustvo, a samostalno su napravili aplikcije spremne za objavljivanje na app storu.

Zbog svega ovoga predstavnici brojnih kompanija iz svih delova sveta su tokom prva dva dana sajma u Barseloni posetili WM štand, koji je pozicioniran u Hali 8 Fira Gran Via, nedaleko od Mozzile, IBM-a i Intela.

Pratite nas i na Twitteru, uz #MWC13 i #MONDO_MWC13 oznake, za sve novosti sa najvećeg sajma mobilne telefonije na svetu.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska firma među svetskim IT gigantima

Izvor: Mondo, 27.Feb.2013

Srpska kompanija Wireless Media je drugu godinu uzastopno jedini naš izlagač na najvažnijoj svetskoj manifestaciji u oblasti telekomunikacija...Wireless Media je i ove godine jedina srpska IT kompanija koja ima status izlagača na prestižnom Svetskom kongresu mobilnih tehnologija,Ova kompanija iz...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.