Shuttle predstavlja DH170 Slim PC

Izvor: PCAxe.com, 16.Nov.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Shuttle predstavlja DH170 Slim PC

Kompanija Shuttle je predstavila još jedan Barebone model Mini-PC računara sa zapreminom kućišta od svega 1,3l koji nudi podršku za šestu generaciju Intel Core procesora, poznatih pod nazivom „Skylake“. Dakle, ovaj novi kompaktni Slim PC, sa punim imenom XPC slim DH170, je baziran na Intelovom H170 čipsetu.
DH170 nudi podršku za sve Intel Celeron, Pentium i Core procesore šeste generacije, za LGA1151 soket (sa TDP-om do 65W) i podržava do 16GB DDR3L RAM memorije, raspodeljene na dva slota, kao i PCIe M.2-SSD. Metalno kućište je izuzetno malih dimenzija (19 x 16,5 x 4,3cm) i dolazi sa VESA nosačem, pa se može postaviti na bilo kakvu površinu.
Podnosi ambijentalnu temperaturu do 50°C, a platforma je prvenstveno namenjena profesionalnim primenama, kao što je digitalna signalizacija, POS i POI primena, ali i upotreba u kockarskim mašinama, kancelarijama, zdravstvu i industriji. 
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.