Putin potvrdio

Izvor: B92, 30.Maj.2023, 15:27

Putin potvrdio

Moskva -- Ruski PVO sistemi su dobro odreagovali, rekao je Vladimir Putin i dodao da su Oružane snage Rusije izvele uspešan napad na centre ukrajinske obaveštajne službe.

Prema rečima lidera, cilj napada na Moskvu je bilo da se lokalno stanovništvo zaplaši i napadnu objekti civilne infrastrukture.

"To je odlika terorističkih aktivnosti", primetio je Putin, podsećajući pritom da Rusija ne pribegava istim sredstvima kao Kijev.

On je istakao da ga zabrinjava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << činjenica da se kijevski režim nada da će Moskva odgovoriti na isti način na poslednje napade na prestonicu, što svakako ne bi bilo u interesu građana Ukrajine.

"Brine me što nas namerno provociraju kako bi došlo do recipročnog odgovora. Videćemo šta ćemo da uradimo po tom pitanju", istakao je, a zatim i dodao da Ukrajinci moraju da budu svesni šta sve radi njihovo rukovodstvo, odnosno, na kakve akcije provocira Rusiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.