Procurele prve informacije o Surface Pro 4 tabletu

Izvor: B92, 29.Apr.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurele prve informacije o Surface Pro 4 tabletu

Kako se Windows 10 približava, počinju da se pojavljuju vesti i o dolazećem Surface Pro 4 tabletu.

Microsoftov naslednik aktuelnog Surface Pro 3 modela bi mogao imati prilično jake karakteristike, uključujući i petu generaciju Intel Core procesora.

Specifikacije za Surface Pro 4, o kojima se trenutno govori, uključuju Intel Broadwell procesor sa fanless dizajnom, koji ne stvara buku. Tu je i 12-inčni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << displej sa 2160 x 1440p rezolucijom i Windows 10 operativni sistem.

Navodi se da, iako U-serija Broadwell CPU-a generiše toplotu, mali prorezi na Surface Pro 4 tabletu bi trebalo da ispuštaju većinu te toplote van uređaja, omogućavajući hlađenje tableta tokom rada. Očekuje se da bi Surface Pro 4 mogao biti predstavljen tokom prezentacije Windowsa 10, koja je planirana za leto (tačnije u julu, prema navodima AMD-a).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.