PC proizvođači se bore protiv Surface-a

Izvor: ITsvet.com, 12.Okt.2013, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PC proizvođači se bore protiv Surface-a

Od kako je pre više od godinu dana kompanija Microsoft odlučila da uđe na tržište hardvera i ponudi svoje Surface tablet računare sa Windows 8 i Windows RT operativnim sistemima odnos proizvođača računara sa ovom kompanijom nije isti kao što je bio. Kompanije koje proizvode personalne računare se svaka na svoj način bore protiv konkurencije koju je stvorio Microsoft sa Surface tablet računarima. proizvođačima se takođe ne sviđaju ni Intelovi pokušaji u okviru Next Unit of Computing desktop modela. Proizvođači personalnih računara se sve više zato okreću Androidu i Chromebook modelima.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Besplatni Win RT 8.1 za XPS 10 i Yoga 11

Izvor: ITsvet.com, 13.Okt.2013, 17:02

Uprkos tome što je proizvodnja Dell XPS 10 tablet računar i Lenovo Yoga 11 hibrida sa Windows RT operativnim sistemom ukinuta, ove kompanije za svoje korisnike i vlasnike ovih uređaja pripremile su besplatna unapređenja na najnoviji Windows RT 8.1 operativni sistem, onda kada on bude objavljen krajem...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.