Oracle odbija zakrpe

Izvor: ITsvet.com, 20.Jun.2011, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oracle odbija zakrpe

Oracle je odbio da obezbedi kritične zakrpe za one korisnike koji koriste njihov softver na Hewlett-Packard Integrity serverima sa ciljem da pokuša da ih natera da pređu na Oracle hardver, navodi se u tužbi koju je kompanija HP podnela protiv ove korporacije. Ove optužbe su usledile nakon što je Oracle u toku marta meseca doneo odluku da prestane za razvojem novih verzija svog softvera za Intel-ove vrhunske Itanium procesore. HP-ovi Integrity serveri pokreću se na Itanium čipovima, a HP optužuje Oracle da je prekršio pravne obaveze prema HP sa ciljem da ugrozi prodaju njihovih proizvoda.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

HP tužio Oracle

Izvor: Mikro - PC World, 20.Jun.2011

Hewlett-Packard je podneo tužbu protiv Oraclea zbog odluke da prekine razvoj softvera za Intelove procesore Itanium, koje HP koristi u svojim serverima. HP je naveo da je Oracleova odluka objavljena 22. marta, da prekine da razvija softver za procesore Itanium, u suprotnosti sa obavezujućim ugovorima...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.