Microsoft predstavio svoj tablet – Microsoft Surface

Izvor: Baguje.com, 19.Jun.2012, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft predstavio svoj tablet – Microsoft Surface

Microsoft je kasno sinoć predstavio svoj tablet uređaj pod nazivom Microsoft Surface.

Ovaj tablet će da pokreće Windows 8 operativni sistem, dolazi uz NVidia procesor ili u drugoj verizji sa Intel Core i5 procesorom, poseduje prednju i zadnju kameru, 10,6 inča full-HD ekran, ugrađen držač (kickstand) i veoma lep izgled.
Surface je svega 9,3 mm debeo i ceo napravljen od magnezijumskog okvira. Što se tiče stakla, u pitanju je Gorilla Glass 2. Microsoft je >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << takođe predstavio i tastaturu koja se veoma lako montira na ovaj tablet (magnetima).
Biće dostupna 2 modela  i to od 32 GB prostora i jedan od 64GB prostora što se tiče NVidia-e, a što se tiče Intel-a, tu ćemo imati modele od 64GB i 128GB prostora i oni će biti cenama slični ultrabukovima (1000 USD).
Tablet dolazi u plavoj, sivoj, narandžastoj i rozoj boji.

Cena još uvek zvanično nije poznata kao ni sitniji detalji.


Post "Microsoft predstavio svoj tablet - Microsoft Surface" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 19. 06. 2012.
Kategorije: Headline, Microsoft, Tableti, Vesti | Tagovi:



Nastavak na Baguje.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Specijalna Dell Inspiron serija uskoro u Srbiji

Izvor: B92, 18.Jun.2012, 14:05

Dell je predstavio nove računare namenjene onim korisnicima koji žele napredne multimedijalne mogućnosti...Njima su, kažu iz Della, namenjeni modeli Inspiron 7520 i 7720, laptopovi koje odlikuje treća generacija Intel Core procesora, surround zvuk i ekran visoke rezolucije...Što se grafike tiče...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.