MSI pristupačni Intel Bay quad-core S100 tablet

Izvor: ITsvet.com, 11.Avg.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MSI pristupačni Intel Bay quad-core S100 tablet

Kompanija MSI je predstavila S100, tri u jedan tablet. Reč je o Windows 8.1 tabletu koji karakteriše tastatura i zaštitni poklopac. Novi uređaj pokreće Intel Bay Trail quad core procesor i poseduje IPS ekran rezolucije 1280x800 piksela. S100 ima 2GB sistemske memorije i 64GB skladištenog kapaciteta plus je tu kompatibilnost sa microSD karticama za proširenje skladištenog kapaciteta. 10.1 inčni IPS ekran karakteriše podrška za do deset istovremenih pritisaka a tu je i HDMI izlaz za povezivanje sa većim ekranom. Ovaj model koristi potpuno funkcionalan Windows 8.1 operativni sistem. Pretpostavlja se da će cena ovog uređaja da bude oko $400.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Dell priprema novi Alienware laptop

Izvor: ITsvet.com, 12.Avg.2014, 10:35

Kompanija Dell priprema novi 13-inčni Alienware koji će odlikovati manje od 1-inča debljine, što je još tanje u odnosu na 11-inčni M11x model koji je objavljen pre nekoliko godina. Ova dimenzija ga čini lako prenosivim, čemu doprinosi i njegova mala masa. Ono čime ovaj model može da se pohvali...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.