Intel HD grafika podržava 3D

Izvor: ITsvet.com, 05.Jun.2010, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intel HD grafika podržava 3D

Intel-ova integrisana grafika bi tokom ovog leta mogla da dobije značajan vetar u leđa. Naime, ova kompanija najavljuje da bi od ovog leta mogla u svojoj ponudi da ima rešenja koja omogućavaju reprodukciju 3D Blu ray sadržaja. Intel svakako nema nameru ali verovatno ni rešenja da bude konkurentan sa NVIDIA 3D Vision rešenjima ili nekim od rešenja koje dolazi iz ATI-ja ali će pokušati da preko svoje integrisane grafike koja ipak čini najveći deo grafičkih procesora dostupnih na računarima širom sveta obezbedi doživljaj 3D gledanja sadržaja. Ovakvo rešenje bi trebalo da bude dostupno na oko 30 različitih modela laptop računara.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Intel našao rešenje za reprodukciju 3D Blu ray sadržaja!

Izvor: SEEbiz.eu, 05.Jun.2010

BEOGRAD - Intel-ova integrisana grafika bi tokom ovog leta mogla da dobije značajan vetar u leđa. Naime, ova kompanija najavljuje da bi od ovog leta mogla u svojoj ponudi da ima rešenja koja omogućavaju reprodukciju 3D Blu ray sadržaja.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.