Haswell fokusiran na uštedu

Izvor: ITsvet.com, 28.Maj.2013, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haswell fokusiran na uštedu

Koliko je Intel ozbiljan kada je reč o produženju trajanja baterije koje će obezbediti naredna generacija procesora ove kompanije. Odgovor je veoma. Kompanija je prethodne nedelje angažovala dva stručnjaka za procesore da govore o načinima na koje Intelova četvrta generacija core procesora, kodnog naziva Hasewll smanjuje potrošnju energije i produžava trajanje baterije. Intel obećava da će novi procesori ponuditi za 50% unapređenje trajanja baterije za uređaje koji koriste ove procesore u odnosu na one koji koriste trenutne Ivy Bridge procesore. Čip će zvanično biti predstavljen 3. juna ove godine i očekuje se da će pokretati buduće Windows, Apple i Chrome OS računare.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Thermaltake napajanja i Haswell procesori?

Izvor: PCAxe.com, 29.Maj.2013, 07:06

Thermaltake objavio listu napajanja koja su 100% kompatibilna sa Haswell procesorima  . Intel je najavio da će uskori i zvanično biti predstavljeni Haswell procesori. Reč je o Intel core procesorima četvrte generacije, koji između ostlaog imaju unapređenu tehnologiju za smanjivanje potrošnje...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.