HP ulazi na tržište Chrombox-ova

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HP ulazi na tržište Chrombox-ova

Kompanija HP predstavila svoj prvi računar koji će raditi na Intelovom procesoru i sa operativnim sistemom kompanije Google

Ovaj uređaj ima veoma male dimezije i dolazi u nekoliko različitih verzija od kojih će najjača dolaziti sa četvrtom generacijom Intelovih i7 procesora.

Biće opremljen sa Wi-Fi, Bluetooth i četiri USB 3.0 priključka, HDMI, kao i DisplayPort priključcima, kako bi podržavali rad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na dva monitora istovremeno.

Isporuke bi trebalo da počnu u martu, a cena Chromebox-a još uvek nije objavljena, ali se nagađa da neće prelaziti 400 dolara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HP ulazi na tržište Chrombox-ova

Izvor: Capital.ba, 11.Feb.2014, 08:10

NJUJORK, Kompanija HP predstavila svoj prvi računar koji će raditi na Intelovom procesoru i sa operativnim sistemom kompanije Google. Ovaj uređaj ima veoma male dimezije i dolazi u nekoliko različitih ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.