HP najavljuje Split X2 Windows 8  hibrid

Izvor: ITsvet.com, 17.Maj.2013, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HP najavljuje Split X2 Windows 8 hibrid

Američka kompanija HP je predstavila novi Windows 8 bazirani hibridni model koji je nazvala Split X2. Kompanija reklamira ovaj uređaj kao model koji donosi najbolje iz dva sveta i da ga možete koristiti kao tablet i kao ultraportabl računar sa tastaturom. Split X2 model poseduje 13.3“ HD ekran i pokreće ga treća generacija Intel Core procesora. Uređaj poseduje 128GB internog skladištenog prostora, dok korisnik može odabrati da doda 500GB HDD u tastaturu, što donosi ukupno 628GB skladištenog prostora. Ovo omogućava Split x2 modelu da zadovolji potrebe zahtevnijih korisnika koji žele da skladište velike fajlove u okviru uređaja.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Microsoft hvali Apple dizajn

Izvor: ITsvet.com, 18.Maj.2013, 11:09

Rukovodioci kompanije Microsoft veruju da je Apple dizajn dobar dovoljno da se pozivaju na njega. Rukovodilac kompanije Microsoft Tami Reller je govoreći o tabletama, konvertibilnim uređajima i onima kod kojih se mogu odvajati tastature rečima da je HP envy x2 klasičan primer predivnog uređaja kod...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.