Fujitsu i Direct Link

Izvor: Domino Magazin, 29.Jun.2011, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fujitsu i Direct Link

Partnerstvo za još bolju pokrivenost računarskog tržišta u Srbiji

Kompanije Fujitsu Technology Solutions i Direct Link danas su ozvaničile saradnju u domenu distribucije za tržište u Srbiji.

Na skupu u Beogradu predstavljeni su detalji zajedničke ponude, sa naglaskom na Lifebook prenosivim računarima i Intel platformi na kojoj su bazirani.

Nebojša Bjelotomić, direktor predstavništva kompanije Fujitsu za Srbiju kaže da oni svoje proizvode >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << ne prodaju krajnjim kupcima, već to rade samo preko distributera, lokalnih partnera i njihove maloprodajne mreže. "Taj podatak govori o našoj ozbiljnosti kojom pristupamo u izboru distributera. U tom kontekstu saradnjom sa Direct Linkom i njihovim brojnim partnerima je značajno pojačan Fujitsu prodajni kanal", kaže Bjelotomić.

"Drago mi je da je kompanija takvog renomea u Direct Linku prepoznala partnera za dalji razvoj distribucije proizvoda u Srbiji", rekao je Nebojša Bugarinović, direktor Direct Linka.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.