EVGA najavljuje X99 mATX ploče

Izvor: ITsvet.com, 25.Avg.2014, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVGA najavljuje X99 mATX ploče

Kompanija EVGA je zvanično objavila tizer za jednu od svojih nastupajućih Intel X99 Express čipset baziranih matičnih ploča koje su dizajnirane za Intelove nove Haswell-E LGA2011-3 centralne procesore. Reč je o mAtX EVGA X99 Micro ploči. Novu ploču će karakterisati desetofazni VRM dizajn, četiri DDR4 memorijska slota sa svake strane LGA-2011-2 socketa sa podrškom za do 64GB DDR4 memorije, na ploči taster za uključivanje i resetovanje. Tu su i šest SATA 6Gbps portova, tri PCI-Express 3.0 slota kao i mnoštvo USB 3.0 i 2.0 portova. Opcije povezivanja zaokružuje single mSATA slot smešten između PCI-Express slotova.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

G.Skill Ripjaws 4 serija DDR4 memorije

Izvor: ITsvet.com, 25.Avg.2014

Kompanija G.Skill je poznato ime kada je reč o snažnoj računarskoj memoriji za najbolje personalne računare. Memorija ove kompanije se dokazala kao pouzdana i istovremeno razumne cene. Ova kompanija je sada najavila Ripjaws 4 Series DDR4 memorijsku opremu. Ova kompanija je ponudila memorijsku opremu...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.