Asus ploča za najbržu memoriju

Izvor: ITsvet.com, 01.Jun.2010, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asus ploča za najbržu memoriju

Kompanija Asus je najavila da njene ploče podržavaju najbržu DDR3 triple channel memoriju koja je ikada predstavljena. Dizajnirana za izvanredne performanse, P6X58D Premium serija matičnih ploča se dokazala kao omogućena da podrži triple channel DDR3 memoriju radnog takta 2333MHz, koja je sertifikovana kao Intel XMP podržana. Ovu ploču karakteriše i Asus Xtreme Design, namenjena je entuzijastima, igračima i ljubima koji vrše testiranja. Prilikom testiranja najbrže memorije zabeležene su odlične performanse i stabilnost. Ova ploča je bazirana na jednom od najboljih Intel čipsetova X58, dok je test konfiguracija bila upotpunjena i sa Intel Core i7 -980X procesorom.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Asus ploča za najbržu memoriju

Izvor: S media, 01.Jun.2010

Kompanija Asus je najavila da njene ploče podržavaju najbržu DDR3 tripl čenel memoriju koja je ikada predstavljena...Dizajnirana za izvanredne performanse, P6X58D Premium serija matičnih ploča se dokazala kao omogućena da podrži triple čenel DDR3 memoriju radnog takta 2333MHz, koja je sertifikovana...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.