ASUS predstavio novu matičnu ploču B85M-Gamer

Izvor: PCAxe.com, 14.Feb.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS predstavio novu matičnu ploču B85M-Gamer

ASUS je predstavio novu matičnu ploču, B85M-Gamer, baziranu na Intel B85 Express čipsetu, inače prvi micro-ATX model u popularnoj ASUS Gamer seriji. B85-Gamer podržava i najnovije Intel Core procesore četvrte generacije, a dolazi sa setom novih tehnologija koje će korisnicima ponuditi izuzetno gejmersko iskustvo u malom pakovanju.
B85M-Gamer ploča je opremljena Intel Gigabit Ethernet mrežom i ASUS SupremeFX tehnologijom za zvuk, kao i Gamer’s Guardian komponentama. Tu je i AI Suite 3 set alata za fina podešavanja, koji će entuzijastima mnogo značiti.
B85M-Gamer poseduje i ASUS LANGuard tehnologiju koja koristi napredne signal-coupling tehnologije i premijum surface-mounted kondenzatore za poboljšanje protoka i uključuje kako zaštitu od strujnih udara, tako i zaštitu od statičkog elektriciteta. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.