ASUS Zenbook UX32VD sa diskretnom grafikom

Izvor: ITsvet.com, 13.Maj.2012, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS Zenbook UX32VD sa diskretnom grafikom

Novi Zenbook modeli visoke rezolucije u narednom periodu će se pojaviti na tržištu, ali je kompanija Asus predstavila novi model koji odlikuje njihova diskretna grafika. Kao što je to bio slučaj i sa prethodnim modelom, Zenbook UX32VD odlikuje 1920x1080 IPS ekran kao i najnoviji Intel Core procesor. Pretpostavlja se da je u pitanju neki iz Ivy Bridge linije ali za sada nema zvanične potvrde od strane Asus-a. Za grafiku je zadužena NVIDIA GT620, a UX32VD odlikuje i hibridni HDD, a ne standardni SSD, što objašnjava i činjenicu zašto je ovaj model tanji nego UX31A.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Acer Aspire One 725 11.6“ netbook

Izvor: ITsvet.com, 14.Maj.2012, 11:45

Kompanija Acer je predstavila svoj novi netbook računar u formi Acer Aspire One 725. U pitanju je model koji odlikuje 11.6“ ekran i AMD Fusion APU. Među specifikacijama ovog modela su AMD C procesor, AMD Radeon HD 6290 grafika kao i Acer CineCrystal ekran sa LED pozadinskim osvetljenjem uz HD rezoluciju...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.