ASUS ROG najavljuje treću rundu OC Showdown 2015 Formula Series takmičenja

Izvor: PCAxe.com, 09.Nov.2015, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS ROG najavljuje treću rundu OC Showdown 2015 Formula Series takmičenja

ASUS Republic of Gamers najavljuje finalnu fazu takmičenja u overklokovanju, pod nazivom ROG OC Showdown 2015 Formula Series, i tom prilikom pozivaju overklokere iz celog sveta da se priključe takmičenju, gde najuspešnije očekuju vredne nagrade. ASUS ROG matične ploče i grafičke karte su, kako navodi HWBOT, najčešći izbor među overklokerima, te će se naći na glavnom stejdžu.
U saradnji sa HWBOT-om i partnerima kao što su Intel, HyperX, Enermax i Thermal Grizzly, treća faza OC Showdown 2015 Formula Series takmičenja počela je 06. novembra i trajaće do 07. decembra 2015. godine. Takmičari će imati priliku da se oprobaju u overklokovanju ASUS matičnih ploča iz Formula serije, a za hlađenje će moći da koriste samo komercijalna (fabrička) vazdušna i vodena rešenja. Ekstremna rashladna rešenja (oprema i tehnika) nisu dozvoljena u Formula Series rundama. Svi overklokeri su dobrodošli, a takmičari svoje rezultate i komentare mogu da objavljuju na Twitteru i Facebooku, uz obavezan #OCShowdown hashtag
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.