ASUS Eee Slate EP121 tablet

Izvor: ITsvet.com, 09.Feb.2011, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS Eee Slate EP121 tablet

Veliki ekran osetljiv na dodir i Intel Core i5 procesor čine ASUS Eee Slate EP121 tablet uređajem sa idealnom kombinacijom performansi i prenosivosti. Zahvaljujući Windows 7 Home Premium operativnom sistemu, Eee Slate može da radi sa istim programima kao bilo koji notebook ili desktop PC, pa je savršen izbor za korisnike koji žele moderan uređaj sa dobro poznatom platformom koja ne iziskuje privikavanje. Kapacitivni ekran visoke definicije (1280x800), realističnog prikaza boja i dijagonale 12,1“ čini Eee Slate EP121 idealnim za multimediju u pokretu, nudeći pritom više načina za unos podataka i upravljanje. Moćni Intel Core i5 procesor u kombinaciji sa 2 GB ili 4 GB radne memorije lako izlazi na kraj sa više aplikacija istovremeno.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

ASUS predstavio Eee Slate EP121 tablet

Izvor: NC magazin, 09.Feb.2011

..Veliki ekran osetljiv na dodir i Intel Core i5 procesor čine ASUS Eee Slate EP121 tablet uređajem sa idealnom kombinacijom performansi i prenosivosti. Zahvaljujući Windows 7 Home Premium operativnom sistemu, Eee Slate može da radi sa istim programima kao bilo koji notebook ili desktop PC, pa je...

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.