25 LAP TOPOVA ZA PMF

Izvor: NTV.rs, 04.Feb.2020, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

25 LAP TOPOVA ZA PMF

Zahvaljujući prvenstveno Rotarakt klubu “Niš Centar”, ali I kompanijama “Intel” I “Wizz Air”, Prirodno matematički fakultet u Nišu, dobio je 25 lap topovoa, a do kraja meseca dobiće još toliko. Cilj je pružanje podrške institucijama od značaja za mlade u Nišu, I to kroz jačanje njihovih informacionih kapaciteta, pa se akcija darovanja računarske opreme, neće završiti sa Prirodno matematičkim fakultetom.
Niški Prirodno matematički fakultet dobio je 25 novih >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << lap topova koji će ovim mladim ljudima, studentima sa čak šest departmana, puno značiti u daljem radu. Reč je o donaciji iza koje stoji Rotarakt klub “Niš Centar”, kao I kompanije “Intel” I “Wizz Air”.
Prema rečima dekana PMF Perice Vasiljevića, ono što ovom fakultetu najviše nedostaje, je upravo novi prostor, a sa njim I sva savremena oprema, kako bi studenti sa ukupno šest departmana, mogli da rade I istražuju bez ikakvih poteškoća.
Inače, Rotarakt klub “Niš Centar”, od svog osnivanja 2010 godine, radi na brojnim aktivnostima koje su usmerene na podršku I razvoj lokalne zajednice, a time neposredno doprinose I unapredjenju kvaliteta života stanovnika Niša I okoline.
 
 
https://www.youtube.com/watch?wmode=transparent“ width=“WIDTH“ height=“HEIGHT“ >

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.