Izvor: Press, 28.Mar.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOK INCIDENT U ZADRUZI: Prevrnuo CEO STO, pokidao sve! Udario muškarac na ženu! (VIDEO)

Svaki dan drama.
Danas je Veliki šef imao veoma kreativan zadatak za Zadrugare. Naime, u Belu kuću su uneti sto za stoni tenis, reketi i loptice, a ukućani su se podelili u ekipe i započeli individualne mečeve.
Sudija je ovoga puta bio Lepi Mića. On se trudio da pavedno sudi i da svako ispuni normu od 21 poena kako bi pobedio u igri.
ISPLANIRAJTE ODMOR DO KRAJA MARTA: Atinska rivijera >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Lutraki s popustom od 5 POSTO! (FOTO)
Međutim, jedan potez Teodore Džehverović ga je izbacio iz takta. Mlada pevačica imala je za protivnicu Zoranu Stefanov, a kako se ni jedna ni druga nisu najbolje snašle, Mića je želeo da se meč okonča ranije i proglasio je Zoranu za pobednicu.
Ovo je Teodoru pogodilo te je počela da viče na sudiju.
- Ja se izvinjavam što ne znam da igram stoni tenis - rekla je ona.
SVRGNUTA S TRONA! Rada Manojlović pala u ZABORAV - ONA je UBEDLJIVO najzgodnija pevačica na estradi!
Miću je ovo isprovociralo te je ustao sa mesta sudije, pokidao mrežicu a onda prevrnuo sto za stoni tenis.
Kako je izgledao ovaj incident, pogledajte u snimku koji sledi.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.