Izvor: Luftika.rs, 20.Mar.2021, 19:52

Vređao deku pa mu rekao: “I trebalo je da vas bombardujemo, govna!” (VIDEO)

Mladić, stranac, koji je, kako je sam rekao, rezident u Srbiji, salvama uvreda sramotno se obrušio na jednog starijeg gospodina.
On je uputio niz uvreda starijem čoveku uz pregršt psovki da bi svoju svađu poentirao rečenicom: “I trebalo je da vas bombardujemo, govna!”.
Na društvenoj mreži Instagram danas se pojavio video-snimak sa jedne beogradske ulice na kome je prikazan verbalni sukob dva muškarca.
 







View >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << this post on Instagram

















 
A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)


Incident se dogodio u Cetinjskoj ulici u Beogradu.
Kako autori snimka napominju, mlađi muškarac koji preti i vređa je strani državljanin, verovatno pod uticajem alkohola ili nekih drugih psihoaktivnih supstanci.
Mlađi muškarac na kraju je poentirao svoje vređanje rečenicom da je Srbiju u njen narod i trebalo bombardovati 1999. godine.
Upoznajte Super Cvetu, tajnovitu razgolićenu Instagram senzaciju iz Srbije

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.