VRAĆA SE NA BANJICU POSLE INCIDENTA: Everton poslao MOĆNU poruku pred gostovanje Radu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆA SE NA BANJICU POSLE INCIDENTA: Everton poslao MOĆNU poruku pred gostovanje Radu (FOTO)

Meč se igra u nedelju u 19 časova.

Partizan u jednom derbija 11. kola Superlige u nedelju od 19 časova gostuje Radu, a meč će biti pod posebnom lupom zbog Evertona Luiza. Brazilca su navijači rada u februaru vređali na rasnoj osnovi, ali vezista Partizana ne želi da se priča o tome, već o fudbalu.

- Moja porodica i ja volimo Srbiju i narod koji je divan i koji nas je odlično prihvatio. Uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postoji neko ko odskoči od mase, ali svakako ne bih na osnovu pojedinačnih slučajeva generalizovao sve navijače, bilo u Srbiji ili Evropi. Mislim samo o utakmici i lepim stvarima, a sve drugo ostavio sam iza sebe - rekao je Brazilac za Informer.

 Everton Luiz veruje da će se Partizan protiv Rada vratiti na pobednički kolosek.

- Partizan uvek ide na pobedu i to nije naša filozofija od dolaska trenera Miroslava Đukića, već tradicija kluba. Jednostavno, moramo da pobeđujemo, a nije uvek lako, jer kao i svi ljudi, i mi imamo slabosti i periode umora. Sve ekipe u prvenstvu su posebno motivisane kad igraju protiv šampiona – zaključio je Everton.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UOČI MEČA SA RADOM: Đukić pominjao MIRNOĆU ali i LUDILO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017

Fudbaleri Partizana biće gosti na Banjici...Fudbaleri Partizana igraju u 11. kolu Superlige Srbije protiv Rada na Banjici, a Miroslav Đukić će i sada biti prinuđen da pravi izmene u sastavu tima...VRAĆA SE NA BANJICU POSLE INCIDENTA: Everton poslao MOĆNU poruku pred gostovanje Radu (FOTO)..SEĆATE...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.