VLASNIK KAFANE OTKRIO DETALJE TUČE U KRUŠEVCU: Opasni momci napravili haos zbog fajronta, teško povređen bivši golman

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 13:46

VLASNIK KAFANE OTKRIO DETALJE TUČE U KRUŠEVCU: Opasni momci napravili haos zbog fajronta, teško povređen bivši golman

Uhapšeni su kako se sumnja, prethodno napali vlasnika restorana, zadali mu više udaraca, a potom se potukli sa njegovim sinovima I.S. i S. S.

Grupa kruševačkih "žestokih momaka" poznatih policiji, napala je u subotu uveče Dragana Simića, vlasnika jednog restorana i njegove sinove zbog fajronta.

Kruševačka policija je zbog incidenta u kafanskoj tuči, koja je izbila zbog fajronta restorana, uhapsila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvoricu muškaraca, među kojima i osumnjičenog za pokušaj ubistva.

- Pripadnci policije u Kruševcu uhapsili su S. S. (27) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. S. S. se sumnjiči da je u noći između 15.i 16. maja nešto pre ponoći u restoranu u Kruševcu nožem u leđa ubo tridesetčetvorogodišnjeg gosta lokala. Muškarac je, sa teškim telesnim povredama opasnim po život, zbrinut u kruševačkoj bolnici, a potom prevezen u Klnički centar Niš. Pored njega, uhapšeno je još tri osobe.

- Policija je osumnjičene brzo identifikovala i pronašla. Svoj četvorici je odredjeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu - navodi Policijska uprava Kruševac.

Vlasnik restorana Dragan Simić zadobio je lakše telesne povrede, posekotine i modrice po telu.

- Posle dužeg zadržavanja u kafani, ja sam dao fajront, na šta je grupa poznatih muškaraca, koji sebe nazivaju "žestokim momcima" reagovala. Napali su mene i moje sinove, koji ovde rade, flašama i čime su sve stigli. Moji sinovi su me branili, a sa tim muškarcima bio je i bivši golman. Želimo mu da brzo ozdravi, ali nas, eto, uvukoše u veliki problem - ispričao je Simić.

Teško povređen bivši golman Napretka Dalibor Milenković

Teško povređeni u subotnjoj tuči u kruševačkom restoranu je Dalibor Milenković (34) bivši fudbalski golman. Rođen je u Kruševcu 1987. godine, gde je u leto 2005. godine pristupio redovima Napretka. Potom je branio na pozajmici u Rudaru iz Aleksinačkog Rudnika, Radničkom iz Niša, te Kolubari iz Lazarevca. Sa Napretkom je juna 2014. Godine obnovio ugovor sa Napretkom, koji je pred kraj prelaznog roka iste godine raskinuo i klub napustio kao slobodan igrač.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.